פיצה כזאת עוד לא טעמתם! ואם טעמתם אתם וודאי מבינים על מה המהומה ולמה מדובר בסדנה שכל חובבי בצק חייבים לעצמם. בואו ללמוד איך מכינים פיצה משובחת הישר מבני הזוג ששמו את ירושלים על מפת הפיצות העולמית.
על הפיצה המשובחת הזו שמעו כבר כל השפים הירושלמים ואפילו ברחבי תבל. מירי ודוד קפלן משקיעים בכל מגש ומגש כאילו היה היחיד מסוגו. בצק המחמצת הייחודי נעשה בתהליך שאורך שלושה ימים, חומרי הגלם נבחרים בקפידה יתרה, הרוטב העשיר מוכן באהבת אין קץ והתוצאה היא תענוג שאין כדוגמתו.
בסדנה תגלו איך הגיעו בני הזוג דווקא לפיצרייה הקטנה הזו בשוק ותלמדו איך מכינים גם בבית פיצה משובחת באמת. תקבלו הסברים על בצק המחמצת ועל פתיחת פיצה, תצפו בהכנת שלוש פיצות שונות עם תוספות ורטבים מגוונים. בסוף גם תטעמו מכולן עם דרינק בצד ותצאו עם מתכון כתוב כדי שתוכלו להמשיך ולהתמכר בבית.
האירוע כולל
- הסברים על בצק המחמצת, פתיחת פיצה והדגמות
- טעימות של 3 פיצות שיוכנו במקום
- כוס בירה / יין
- מתכון כתוב לפיצה ביתית
הערות כלליות
- צלם: אסף קרלה
אודות המקום
קראפט פיצה, הפיצריה הקטנה שנפתחה בשוק מחנה יהודה, הוכתרה תוך זמן קצר כאחת הפיצריות הטובות בעולם. קראפט הוקמה על ידי בני הזוג מירי ודוד קפלן, שהחליטו להתמקד במרכיבים איכותים ובהכנת בצק מחמצת.
פרטי התקשרות
אולי גם זה יעניין אותך
לכל הפעילויותאין יותר ישראלי מפלאפל כמו שאין יותר ישראלי מהוויכוח ארוך השנים – איפה נמצא הפלאפל הכי טעים בארץ? בירושלים כמובן! אבל גם כאן, ההכרעה לא קלה. הצטרפו אלינו לסיור טעימות בין הפלאפליות המפורסמות של ירושלים ותחליטו בעצמכם.
הצטרפו אלינו לארוחה מתוך דפי הספר בקפה גן סיפור. הדמויות המוטרפות של לואיס קרול קמות לתחייה ומארחות אתכם למשתה מלא הומור וטעם.
הרחובות רוחשים וגועשים. ביס של חלבה, ריח הזעתר, הקולות הרועמים שקוראים לבוא ולרכוש ירקות טריים ודליקטסים מתוחכמים. מוכנים להתמסר לגוונים של שוק? הצטרפו אלינו לארוחה אינטרקטיבית חד פעמית, שתחגוג את המגוון והעושר התרבותי, החברתי והקולינרי של שוק מחנה יהודה.